maandag 9 juni 2014

Appelparade

Afgelopen zondag (9 juni) gingen we met de familie naar de Olmenhorst in Lisserbroek voor de Appelparade.
Dit is een fair met theater, muziek, creatieve workshops en heel veel standjes die van alles verkopen. Die duurde van 6 tot en met 9 juni.
De dag begon niet zo heel mooi met regen en wolken maar naarmate de dag vorderde kwam die heerlijke zon te voorschijn en werd het dus een heerlijk vrolijke fair!

De Olmenhorst is een prachtige appel en peren kwekerij van 130 jaar oud waar altijd van alles leuks te doen is of gewoon heerlijk te wandelen en spelen voor de kids.
Ze maken ook hun eigen appel en perensap en daar ben ik echt verslaafd aan, zo lekker is die! Je krijgt ook nog statiegeld terug op de flessen, dus ook nog milieuvriendelijk door hergebruik.

Ook kan je hier in het juiste seizoen zelf appels plukken, ook kun je een boom adopteren en dan krijg je dus elk jaar appels van je eigen boom. Hoe leuk is dat?!

Nou terug naar de fair, die werd in voorgaande jaren georganiseerd door buitenleven en heette ook de buitenleven voorjaarsfair. Maar nu is alles door de Olmenhorst zelf gedaan.
Eigenlijk lijkt het heel erg op de keren hiervoor (dit was voor ons al de vijfde of zesde keer) maar er werd nu veel met theater en muziek gedaan, dat was eerder nooit en dat was toch wel heel leuk en gezellig.

Wat kan ik nog meer zeggen, ik laat de foto's voor zichzelf spreken...Die kacheltjes vond ik zoooo mooi!Heerlijke jam, zonder suiker! Heb er een aantal gekocht.

Deze tent was zo ontzettend mooi versierd, en paste helemaal bij a little lovely company
Ik heb de wordbanner van haar al, maar wilde echt alles hebben uit haar winkeltje!Ook zo'n super stand, ben alleen vergeten *schaam schaam* hoe hun winkeltje heette..Maar ze maakten echt leuke afdrukken op hout. Super om in huis neer te zetten!


Ik moest zo lachen om deze tekst, it is a bloody long way!


En deze taferelen dus, heerlijk tussen de peren en appelbomen picknicken in het gras. 
Genieten!!

Zie ik jou volgend jaar ook?
Fijne dag!
xx

1 opmerking:

  1. Die appelsap he!! Hmmm om je vingers bij af te likken! Ik koop daar altijd een voorraadje;)

    BeantwoordenVerwijderen