maandag 15 september 2014

DIY lightbulb hanger

Ondanks mijn ingepakte hand en dat de dokter had gezegd dat ik rust moest houden ben ik toch een beetje gaan knutselen afgelopen week.

Ik had nog steeds een project in mijn hoofd dat ik wilde doen, en gelukkig had ik ook een oude kapotte lamp. Maar dat bleek toch niet zo makkelijk te zijn als ik dacht, ik had een keer een voorbeeld gezien op Pinterest, maar misschien dat ze toch andere lampen gebruikten.

Maar uiteindelijk met een tang, en een pincet alles uit de lamp gekregen. Wel met een beetje geweld, moet namelijk wel het glas aan de binnenkant stukslaan.
Daarna ijzerdraad eromheen gewonden en een ophanglus gemaakt. Best goed gelukt al zeg ik het zelf! Toch....?!

Even though my hand was wrapped in bandages and I had to rest it on doctors orders, I still did some little DIYing.

I had this project in my head since forever and I found an old lightbulb. It wasn't as easy as I thought, the pinterest example looked so easy but maybe they use different bulbs?

With some pincers and a tweezer I managed to break the glass that was inside till the hole was big enough to get everything out. The I made it hanging by wrapping some wire around it and in a loop. I think it came out well, right?!

xx M


1 opmerking:

  1. Heel mooi! Ik heb het ook al heel lang op mn to do lijst staan, maar vroeg me inderdaad af hoe ze dat met de binnenkant deden.. dus thanks!;) x

    BeantwoordenVerwijderen