vrijdag 24 oktober 2014

DDW 2014 Bloggerscafé (deel 1)

Een tijd geleden plaatste Anki van Zilverblauw een oproepje om je als blogger op te geven voor haar blogteam op Dutch design week in Eindhoven. Omdat mij dit heel leuk leek heb ik dit meteen gedaan en een week later bleek dat ze mij samen met 11 anderen had uitgekozen om te komen bloggen!

Om half tien werken werden we verwacht in het coffeelovers cafe en werden we heerlijk verwelkomd met een kop goede koffie en gezelligheid. De bloggers die kwamen voor de bloggerstour kwamen ook eerst bijeen in het bloggerscafe georganiseerd door Lonneke en dus was het een gezellige drukte!

Na een voorstelronde gingen we op pad naar de Design Academy Eindhoven voor de graduation show. Hier was zoveel te zien, daar ga ik nog een aparte blog aan wijden omdat ik daar zo ontzettend veel foto's heb gemaakt die wil ik even rustig uitzoeken.

Maar daarna gingen we op weg naar Strijp area en alles wat daar te zien was.Hello!

Alles ook in poppenhuisformaat!


Deze espressomachine is te gek! Had hem al gespot op de woonbeurs maar nog steeds geen koffie eruit geprobeerd :(Van Piet Hein Eek, kostte maar 40.000 euro...koopje toch! ;)

Op deze locatie stond ook Lieke van de schitterende Liekeland tekeningen. Maar dat laat ik in een volgende blog zien!

xx M

7 opmerkingen:

 1. Die espressomachine is toch echt te gek, he! Mijn kopje dat eruit werd 'geperst' met veel aandacht, smaakte ;-) Fijne avond, Dina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt dat je erbij was Mariandel, ik vind je een super leuk mens. Tot de volgende keer! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog Mirandel!Fijn dat je erbij was! (o, en voor de duidelijkheid; de tour was vanuit de DDW en het cafe deed ik, maar dat maakt verder niet uit hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Wat een eer om mee te mogen! Ontzettend leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is leuk geworden! En was ook ontzettend leuk om je te leren kennen ;-) als ik 'n keertje in Haarlem ben hoor je van me! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De spulletjes van ontwerpduo zijn echt prachtig. Vooral de papieren boomhutjes <3 Je hebt alles supermooi vastgelegd.

  Liefs,
  Eigenhandig

  BeantwoordenVerwijderen