dinsdag 7 oktober 2014

Vegan challenge update

Hoi!

Ondertussen ben ik nu al een week bezig met de vegan challenge en hoewel het me thuis heel erg meevalt, heb ik met buitenshuis eten toch andere ervaringen.

Zo was ik afgelopen zaterdag op Meet the blogger, een superleuke dag met allemaal interessante mensen en lekker eten...maar, je raadt het al. Daar mocht ik dus niks van. Nou ja niks, in de ochtend waren er met Alpro producten ontbijtjes verzorgd door Lisette Kreischer een welbekende vegan.

Maar voor de lunch was er veel brood, met allemaal beleg als kaas, vlees en vis. Toen ik vroeg of ze misschien dan een droge boterham voor me hadden kreeg ik een heerlijke salade met gegrilde groenten, olijven en avocado! Yummm!Maar gisteren op de woonbeurs was er echt helemaal niks te bespeuren. Groen als ik ben in de vegan wereld, had ik ook niet iets eetbaars bij me. Dat ga ik vanaf nu dus wel doen want ik verging van de honger...

Verder mis ik het wel, dat ik niet iets 'lekkers' mag...Ik kreeg gister zo'n blissbal van de buurvrouw en hoewel dat erg lekker is, ik vind het toch uiteindelijk allemaal een beetje dezelfde smaak hebben...
Maar ik ga binnenkort naar Amsterdam, proeven hoe de vegan taartjes daar zijn! :)

xx

1 opmerking:

  1. Ik ken het, ik eet/drink op dit moment geen suikers of aroma's. Thuis gaat het prima, maar buitenshuis ellendig. Laat staan als je vegan bent. Ik voel met je mee, girl!

    Lfs Bianca
    http://www.atmicasa.nl

    BeantwoordenVerwijderen