vrijdag 9 mei 2014

Weekenddrukte

Afgelopen weekend was weer druk en vol met leuke dingen.
Zaterdag had ik met twee meiden van Instagram afgesproken in Utrecht. Best spannend, want we kenden elkaar helemaal niet en dan is het nog maar de vraag of het klikt natuurlijk! Ik had afgesproken met Silvia van @label18 en Mariët aka @blauwesokken.

Maar zorgen waren voor niks natuurlijk, want het was super gezellig. Eerst lunch gehad bij Keek en daarna allemaal leuke adresjes langs. Ik heb 2(jaaa I know i'm weird) scharen gekocht van Hay en nog wat spulletjes bij de flying tiger.

Daarna nog even een drankje gedaan en weer ieder ons weegs gegaan. Wel zijn er al plannen gemaakt voor nog zo'n dag in Groningen, aangezien we alledrie ook heel graag naar sostrene grene willen!

Fotootje van ons bij de Domkerk


De dag erna had ik een lunch met de groene meisjes. Het was de eerste keer dat zij zo'n bijeenkomst organiseerden met bloglezers, en er was heel veel animo voor dus dat zullen ze zeker nog een keer gaan doen!
De lunch was bij Dophert een veganistisch en vegetarisch restaurant in Amsterdam. 
Het was echt heerlijk! We kregen allemaal lekker hapjes en als toetje zoete taartjes, Yummy!

Ook de mensen waren super leuk! Heerlijk om met mensen te praten die hetzelfde denken over voedsel en andere zaken. Ik heb wel mensen die er ook in geïnteresseerd zijn in mijn vriendenkring, maar sommigen hebben er totaal niks mee als ik er weer eens over begin. Dus dat is dan heel lekker als je er gewoon met iedereen die daar is over kan praten.

Dophert is zeker een aanrader, dus als je een keer in de buurt van de spaarndammerstraat 49 bent stap er eens binnen!
Fijne dag!
xx
2 opmerkingen:

  1. Goed bezig jij;-), weer met plezier gelezen. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een leuke dingen gedaan. En dit weekend de IG tour in Rotterdam :) Het lijkt me super leuk om je te ontmoeten. Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen